Graag nodigt de NVvGT u uit voor RapidPro 2020.

Wij als NVvGT hebben op de beurs RapidPro op 4 en 5 Maart 2020 een “Gieterij” paviljoen, dit hebben we samen kunnen organiseren met enkele leden van de NVvGT, Lautus Castings B.V., Lovink Technocast B.V., Melis Metaalgieterijen B.V. en Sanders IJzergieterij en Machinefabriek B.V.

In de maart editie van 3D Print magazine komt een artikel: IS METAALGIETEN DE VERGETEN RAPID PRODUCTION TECHNOLOGIE?
https://3dprintmagazine.eu/is-metaalgieten-de-vergeten-rapid-production-technologie/

Door de jaren heen is er op deze vakbeurs veel aandacht gegeven aan prototyping/klein series productie, met de laatste jaren aandacht voor Digitale Productie in het algemeen. Hierbij heeft de focus gelegen op Additive Manufacturing, maar we zien nu dat juist conventionele technieken, met goede ontwikkel methodiek, daar een zeer grote rol in spelen. Met name metaal 3D printen lijkt niet te bieden wat de markt op dit moment nodig heeft, een uitgelezen kans voor Gieterijen in de Benelux om hun toegevoegde waarde te tonen t.o.v. deze technologie.

Dit initiatief vanuit het NVvGT laten we graag aan jullie zien. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie feedback op de deelname aan deze beurs en of jullie volgend jaar zelf mee zouden willen doen.

Tot ziens op de beurs.

Alle informatie over deze beurs kunt u vinden op rapidpro.nl
Registreer hier ook u gratis bezoek.

 

RapidPro NVvGT