Sinds haar oprichting in 1927 heeft de NVvGT zich onafgebroken ingezet voor haar leden en de Nederlandse gieterijbranche om de kennis over gieterijtechniek te verdiepen en uit te wisselen en de technisch hoogwaardige en innovatieve Nederlandse gieterijbranche bij het grote publiek te promoten. Al meer dan 80 jaar organiseert de vereniging een aantal keer per jaar studie- en regiobijeenkomsten, waarin telkens wisselende aspecten van het boeiende gieterij vak worden belicht. Daarnaast publiceert de vereniging voor haar leden en andere belangstellenden een digitaal magazine: Gietwerk Perspectief (GP).

Dit magazine is hét kenniscentrum voor de Nederlandse Gieterijbranche met het laatste nieuws en regelmatig tal van technisch hoogwaardige artikelen uit binnen- en buitenland.  Inmiddels ontvangen ruim 250 gieterijtechnici (o.a. bedrijfsleiders, productiemanagers, kwaliteitsmanagers en inkopers) ons magazine en zijn de uitgaven en artikelen en mogelijk straks ook uw advertentie, terug te lezen op de bijbehorende website www.gietwerkperspectief.nl.

Bent u ook geïnteresseerd in ons magazine of in het plaatsen van een banner op de website of een advertentie i.c.m. een banner, neemt u dan gerust contact met ons op. 

De redactie van het Gietwerk Perspectief wordt gevormd door:

J. van Falier
ASK Chemicals Benelux
Voorzitter
H.J.J. Deen
3Deen
Redactielid
P.C. van Eldijk
 
Redactielid
M. van Hees
Cast Iron
Redactielid
A.J. Hornung-Bangert
 
Redactielid

NVvGT

Kruisstraat 74
5612 CJ Eindhoven

Postbus 359
5600 AJ Eindhoven

Contact

T +31 (0) 40 296 99 15

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I www.NVvGT.nl

Geïnteresseerd?

Bent u ook geïnteresseerd in ons magazine of in het plaatsen van een banner op de website of een advertentie i.c.m. een banner,  neemt u dan gerust contact met ons op.